Вообще мой любимый напиток - вермут Мартини или Трино
Ниже приведу рецепты, которые вычитала на этикетке Trino
Для приготування коктейлів Вам знадобиться:
1. Шейкер європейський або бостонський 0,7(залізний келих для змішування)
2. Стрейнер (барне ситечко)
3. Барна ложка (десертна ложка з довгою ручкою).
4. Мірна слянка 200мл.
5. Мадлер (товкмач).
PS.
Цукровий сироп можна приготувати в такий спосіб:
- 200г цукру залити 0,2 кипяченої води;
- довести до кипіння;
- перелити у чистий скляний посуд;
- збрігати в холодильнику не більше 1 тижня
1.ДижестивІнгредієнти:
30 мл коньяку або бренді;
30 мл лікеру "Адвокат" (яєчний лікер);
30 мл вермуту Trino rosso
Подавати -
у коктейльному (трикутному) келиховы 120мл.
Прикраса: коктейльна вишня.
Технологія приготування:
у шейкер, який на 1/2 наповнено льодом, влити інгредієнти, збивати протягом 8 сек., відфільтрувати в охолоджений коктейльний келих, прикрасити коктейльною вишнею.
Варіанти: замість лікеру "Адвокат" можна використати яєчний жовток та 10 мл цукрового сиропу.
2. Double Trino
Shot DrinkІнгредієнти
50мл віскі;
50мл вермуту Trino Bianco;
50мл вермуту Trino Rosso;
Подавати - у олд фешні (широка низька склянка) 270мл.
Прикраса скибочка апельсина.
Сервіровка: свізл стік (коктейльна паличка).
Технологія приготування:
в охолоджений келих, який на 1/2 заповнено льодом, влити інгредієнти, злегка перемішати, опустити в келих скибочку апельсина, прикрасити свізл стіком.
3. Mojito Trino Women
Long Drink
Інгредієнти
150 мл вермуту Trino Dry
20г цукру;
50г лимона
10 листочків мяти
Прикраса:
скибочка лимона, гілочка мяти
Сервіровка:
тонка трубочка (спеціальна для Мохіто) та свізл стік (коктейльна паличка)
Технологія приготування:
на дно охолодженого хайболу покласти лимон, цукор, мяту і розтерти товкмачем, наповнити крихтами льоду на 1/3 келиха, влити вермут Trino Dry, злегка перемішати. Прикрасити скибочкою лимона та та гілочкою мяти, сервірувати свізл стіком і трубочкою для мохіто.